Seite wählen

Vanaf

€ 12,50

LUXE Was vanaf € 12,50

Handmatige was voor elke reiniging

Reiniging van voertuigen tot 2,70 m hoog

Luxe

E

Borstelwassen

E

Activ Schuim

E

Wiereiniging

E

Onderkant wassen

E

SuperWax

E

Drogen

VIP

E

Borstelwassen

E

Actief Schuim

E

Wielreiniging

E

Onderkant wassen

E

Superwax

E

Polish Lakverzegeling

E

Drogen

Bus Wasprogramma

E

Borstelwassen

E

Actief Schuim

E

Wielreiniging

E

Superwax

E

Drogen

Ook kunt u uw auto stofzuigen, banden oppompen en verzorgingsproducten voor uw auto aanschaffen bij Kenotek.

Let op: onze carwash is 2,70 meter hoog – dus ook hogere voertuigen zoals bussen en caravans kunnen hier gewassen worden! Ook het reinigen van dakdragers (Imperial) is voor ons geen probleem!

DIAMOND

De Diamond wasserij is ons complete wasprogramma voor binnen en buiten. Uw auto krijgt zowel de VIP-wasprogamma als ook een complete interieurwasbeurt. De prijzen variëren afhankelijk van de voertuiggrootte. Neem contact met ons op voor prijzen en een afspraak. DIAMOND-schoonmaak is alleen mogelijk van dinsdag tot en met donderdag. Gelieve uw auto om 9.00 uur bij ons afgeven, u kunt hem om 18.00 uur ophalen.

Voordelen van Carwash’s-Heerenberg

Carwash`s-Heerenberg is een volledig overdekte autowasstraat waar wij u al het waswerk uit handen nemen en desgewenst zelfs de interieurreiniging kunnen doen. In tegenstelling tot veel andere autowasstraten kunnen we ook grotere voertuigen tot 2,70 m reinigen en voertuigen met dakdragers of b.v. een skibox op het dak.
Op verzoek bieden we ook tal van aanvullende programma’s, zoals het polijsten of reinigen van velgen die na stalling weer op de auto komen.

 

Onze exclusieve wachtruimte

Wij wassen uw auto en u komt tot rust in ons pand. Speciaal voor onze klanten hebben wij een wachtkamer gebouwd die in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld wordt. Verse koffie en thee staan ​​voor u klaar, evenals een toilet.

 

Contact Us

Ambachtstraat 4A, 7041 GC ’s-Heerenberg, Holland

info@carwasch-sheerenberg.com

 

Website by PremoShops

Openingstijden 

Di -Sa 09 – 18.00

Zo 10 – 17.00

Ma gesloten